Activiteiten 2013

nr2nr0nr1nr3

Op deze pagina komen de verslagen van de activiteiten van 2013.

(in 2013 waren er weinig activiteiten i.v.m. bouwwerkzaamheden op het veld)

Meer info over de activiteiten van 2014 zie de agenda op onze site.

Zondag 6 januari was het eigenlijk lenteweer.

Een uitgelezen dag om het jaarlijkse SNERTVLIEGEN te houden. Een Nieuwjaarsreceptie van De Grondpiloten.

 

Er was wel rekening gehouden met een grote opkomst, maar zo druk als het deze dag was is het nog nooit eerder  geweest.

Al direct na het middaguur was er volop vliegactiviteit en in een snel tempo werd de erwtensoep warm gemaakt. De koffie werd gewoon genegeerd omdat vliegen voorging. Maar de erwtensoep ging er goed in. Ook de chinese kippen/tomatensoep waar Ben net als vorig jaar voor had gezorgd, specialiteit van Lia van Peer. Voor de aanwezige kinderen was er chocomel, chips en snoep. Ook bij diverse clubleden ging er een chipje goed in. Maar duidelijk was wel dat het vliegen deze dag voor de leden, die al weken naar een droge middag uitkeken, favoriet was.

 

De meegekomen familieleden kregen dus een ware vliegshow te zien.

 

Intussen was het in het chalet een komen en gaan, want de soep smaakte heerlijk  en even rustig een bakje smullen hoort erbij.
Rina had het er maar druk mee. Zo tegen vier uur was de soep zowat op en begon het opruimen.

 

Precies toen gebeurde er iets wat niemand had verwacht. Ons nieuwe clublid Frans zag zijn model in een steile duik neerstorten, zijn toestel was totaal vernield. Het was een duidelijke storing en er werd nagegaan hoe dat kon. Nu bleek dat er ook storing was bij Jeroen. Beiden hadden dezelfde zender en ontvanger op 2,4 GHz. Deze hadden duidelijk een stoorfunctie op elkaars ontvanger. Eigenlijk zou dat niet mogen
gebeuren.

 

We kunnen terugzien op een zeer geslaagde snertvliegmiddag en we hopen dat al deze leden die nu aanwezig waren ook actief zullen zijn om bij de opbouw van onze blokhut een handje toe te steken.

 

FOTO's

 

Hieronder een korte video impressie van de activiteiten en de drukte (met dank aan Jeffrie)