Proefles modelvliegen bij WBLC "De Grondpiloten"


Veel mensen twijfelen met het starten van een hobby als modelvliegen omdat de eerste investering best wel fors is. Al het materiaal moet gekocht worden, en het lidmaatschap moet in orde gemaakt worden.

Vaak gaan mensen dan toch zelf wat proberen met goedkoop en/of tweedehands materiaal. In 99,9% van de gevallen draait dit op een teleurstelling uit waardoor de hobby toch nog duur is geworden (zie HIER voor een leuk filmpje hierover op youtube). Wij bieden mensen uit de regio die geïnteresseerd zijn de mogelijkheid om voor €20 een uur les te krijgen met een vliegtuig van de club onder begeleiding van een instructeur. In dit uur maakt u ongeveer 3 vluchten. U zult zelf zien dat u bij de laatste vlucht het toestel al redelijk in de lucht kan houden.

Na deze les kan u dan eens rustig alles op een rijtje zetten. Als het wat voor u is, dan kunt u meteen goed materiaal kopen waar u nog jaren mee vooruit kunt, en als het niets is dan heeft uw “investering” van €20 u behoedt voor een dure teleurstelling. Voor verdere lessen hoeft u indien u lid bent van de vereniging niet te betalen, dit zit in het lidmaatschap inbegrepen. Kijk ook even op onze website, daar staat een schat aan informatie voor de beginnende vlieger, kom ook naar het veld en stel je vragen voordat je wat gaat aanschaffen. Als je er niet uit komt kunnen we je begeleiden met het aanschaffen van alle apparatuur.

Een proefles kan alleen op afspraak. Kijk a.u.b. even op Secretariaat hoe u contact met de vereniging op kan nemen. Vult u a.u.b. alle velden in, inclusief uw telefoonnummer zodat wij een afspraak met u kunnen maken. De kosten dienen voor aanvang van de les aan de instructeur voldaan te worden.

Voor alle duidelijkheid: De proefles is voor mensen uit de regio die overwegen lid te worden en alleen voor vliegtuigen, en niet voor heli's. Ook vliegen wij niet met een door u meegebracht toestel, en stellen deze ook niet voor u af. Dit doen wij alleen voor leden van de club aangezien hier soms best wel wat tijd in gaat zitten.