Roosendaals Treffen

 

  Zondag 24 september 2006.

In 2006 werd voor de achtste keer het Roosendaals Treffen gehouden. Deze kans op promotie van onze vereniging aan de bevolking van Roosendaal en omstreken hebben wij niet voorbij laten gaan.

Zondag 24 September was het zover. Om 9 uur waren we present op de aangegeven plaats om onze vliegtuigen uit te stallen. De 2 marktkramen bleken te klein voor alle meegebrachte modellen.

 

Gelukkig was er naast de kramen een stukje gras waarop we de "warbirds" konden zetten. Het geheel kwam goed tot zijn recht. Dat ziet U hier op onze website!

De gehele dag zijn er belangstellenden geweest die de meest uiteenlopende vragen hebben gesteld, maar het belangrijkste voor ons was toch wel de goede uitstraling die onze stand overbracht op het publiek.

Ook de jury heeft er zo over gedacht, want aan het eind van het Treffen mochten we uit handen van de Burgemeester een prijs van € 50,00 in ontvangst nemen voor de mooie presentatie van onze club. Met dank aan diegenen die een steentje (model + tijd) hebben bijgedragen.

 

          Foto`s B. Scholten Verslag J. van As

 

 

copyright © WBLC "De Grondpiloten"

Activiteiten 2006